top of page

KÖSZÖNTJÜK A SZÜLŐI SAROKBANTudjuk és valljuk, hogy a gyermeknek – különösen az első életévekben - legjobb helye a családban van, de vannak kényszerítő körülmények, amelyek nem teszik lehetővé, hogy a mama az első három évet a kicsivel töltse. Ezért vagyunk mi, hogy ezekben az esetekben a családok gondjait átvállaljuk. 


Gyermek centrikus bölcsődénk az anya-gyermek meghitt kapcsolatát a lehető legbensőségesebben igyekeznek pótolni. Számos kötött és kötetlen készségfejlesztő foglalkozás, élmény teli játékok, napi négyszeri, a gyermekek életkorához igazodó kalóriadús táplálkozás biztosítja a gyermekek békés, nyugodt légkörben, szerető gondoskodás mellett történő cseperedését. A városi zajtól távol zöldövezeti, parkos helyen, gyönyörű természeti környezetben működik bölcsődénk.

A gyermekek érdekében elengedhetetlen az intézmény és családok közötti nyitott és szoros együttműködés, a jó kapcsolat, rendszeres kommunikáció, a gyermekekért vállalt közös felelősség és a nevelési értékrend megbeszélése. A napi kapcsolattartás mellett az év folyamán családi programokat szervezünk, valamint az év jelentősebb ünnepeiről közösen is megemlékezünk.

A Baba Egyetem vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes, nyugodt, derűs környezetben felnövő gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek.

Várjuk

20 hetes - 3 éves korú gyermekek jelentkezését!

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy adója 1 %-ával támogat minket!

Babaegyetem Egyesület

ADÓSZÁM: 18003400-1-06

bottom of page