top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Gyermek centrikus bölcsődénk az anya-gyermek meghitt kapcsolatát a lehető legbensőségesebben igyekeznek pótolni. Számos kötött és kötetlen készségfejlesztő foglalkozás, élményteli játékok, napi négyszeri, a gyermekek életkorához igazodó kalóriadús táplálkozás biztosítja a gyermekek békés, nyugodt légkörben, szerető gondoskodás mellett történő cseperedését. A városi zajtól távol zöldövezeti, parkos helyen, gyönyörű természeti környezetben működik bölcsődénk.

Várjuk 20 hetes - 3 éves gyermekek jelentkezését, akiknek a szülei szívesen bízzák gyermekeik gondozását, nevelését képzett kisgyermek gondozó, óvoda pedagógus, fejlesztő pedagógus szakemberekre.

 

Szakmai programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek anyanyelvi nevelésére és mozgásfejlesztésére.


Egészséges életmód programunk keretén belül egészséges táplálkozást biztosítunk, mindennap fogyasztanak a gyermekek nyers gyümölcsöt és zöldséget. Mindezek mellett intézményünkben só homokozó áll a gyermekek rendelkezésére, ami légúti problémák megelőzésére és kezelésére szolgál.

A gyermekek érdekében elengedhetetlen az intézmény és családok közötti nyitott és szoros együttműködés, a jó kapcsolat, rendszeres kommunikáció, a gyermekekért vállalt közös felelősség és a nevelési értékrend megbeszélése. A napi kapcsolattartás mellett az év folyamán családi programokat szervezünk, valamint az év jelentősebb ünnepeiről közösen is megemlékezünk.

A Baba Egyetem vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes, nyugodt, derűs környezetben felnövő gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek.

Hívjon minket:

+3630/232-2737

Bölcsődénkbe folyamatos jelentkezési lehetőség van

bottom of page