top of page
_DSC7688_szines_full.jpg

Apáti Kata vagyok, három gyermek édesanyja, és a Baba Egyetem Egyesület Megalapítója. Pedagógus, Gyermek és ifjúságvédő, kisgyermekgondozó nevelő, Családi Bölcsőde vezető.

Apáti Kata

Baba Egyetem Alapítója

_DSC7688_szines_full.jpg

​Csüllög Vivien vagyok, 9 éve Békés megyéből érkeztem Szegedre. Gyerekszeretetemet Édesanyámtól örököltem, aki ő maga is pedagógus. Elvégeztem a Kisgyermekgondozó-nevelő képzést és jelenleg óvodapedagógusnak tanulok, hogy bővítsem a tudásom. Szeretem a zenét, így sokat zongorázok és furulyázok a gyerekeknek. Nagyon élvezem a velük eltöltött napokat, úgy érzem megtaláltam a hivatásom.

Csüllög Vivien

Kisgyermekgondozó

_DSC7688_szines_full.jpg

Bolba Ferencné vagyok három gyermek boldog édesanyja. Világ életemben gyerekek vettek körül, velük foglalkoztam. Hol a sajátjaimat neveltem, hol másokéra vigyáztam. Jelenleg a Baba Egyetem Mini bölcsődei csapatának vagyok tagja. Több, mint 40 éve, hogy ezt a szakmát választottam hivatásul. Célom, hogy megtanítsam nekik az alapokat szeretettel övezve, hogy könnyebben boldoguljanak a későbbi életben. A hosszú éveim során gyűjtött tapasztalataimat szeretném maximálisan átadni a gyermekeknek és a fiatal pályakezdő kolléganőimnek, még vagy 40 évig.

Bolba Ferencné Erzsébet

Kisgyermekgondozó

Dolgozóink

"A Baba Egyetem vezetőjének és munkatársainak hozzáértése, filozófiája illetve kislányunk 3 éves korára elért óvodai érettsége igazolta hogy jól döntöttünk a választásban."

bottom of page