top of page

Rólunk mondták

A legjobb döntésünk volt, hogy az iker gyermekeinket a Babaegyetem gondjaira bíztuk 2019 júliusától. Beszoktatási rendszerük kiváló. Mindig nyugodt szívvel léptem ki a kapun tudván, hogy jó helyen vannnak, fantasztikus és biztonságos környezet van biztosítva nekik, szeretettel és gondoskodással fordulnak feléjük, játszva tanulnak nap mint nap. A Babaegyetem minden dolgozója kiváló szakember, segítőkész, empatikus a hozzáállásuk mind a gyermekek mind a szülők felé. Gyermekeink maximálisan felkészültek az óvodára nagyban nekik köszönhetően.

Köszönjük Babaegyetem!

Nani és Noli családja

Elég vegyes érzésekkel indultunk neki a Bölcsinek. Az, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet nem

mondhatnám, hogy fedi a valóságot. Biztos vagyok benne, hogy ti is láttátok, én nehezebben szakadok el a gyerekemtől, mint fordítva... Nem voltam biztos benne, hogy bölcsibe akarom vinni a gyerekemet. Mégis a féltésemen és persze az önzésemen túl láttam, hogy ez viszont neki már kevés.

De mindentől függetlenül szívem mélyén az első perctől kezdve éreztem, hogy a lehető legjobb helyen hagyom Rolit. Olyan szeretettel és figyelemmel fordult mindenki a gyerekem felé és felém is,

ami nagyon megnyugtató volt. Példaértékű volt a gyerekek nevelése/oktatása végig. Az ünnepek varázslatosak voltak, mindig nagy gonddal, lelkesedéssel készültetek egy-egy alkalomra és ez a gyerekekre is átragadt. Minden gyerekből igyekeztetek kihozni a maximumot és még olyan dolgokat

is, mint a hosszú séták örömmel csináltak veletek a gyerekek. Nekem hatalmas öröm volt, hogy nap mint nap a csoportba feltöltött képek által betekintést kaptunk a mindennapjaitokba. És a sok-sok családi délutánt is mindig nagyon élveztük. Fantasztikus csapat vagytok ti így együtt és azt gondolom kiemelkedő, amit a gyerekekért és a gyerekekkel tesztek. Ma is a Babaegyetemet választanám. Köszönöm, hogy lehetőségünk volt nálatok tölteni ezt az 1 évet

Roli és családja

A lehető legjobb döntés volt, hogy a Babaegyetemet választottuk. A beszoktatás mindkettőnk számára támogató segítség mellett zajlott, ezt követően kisfiam mindig örömmel ment a bölcsibe, ahol a gondoskodó bölcsis nénik ölelése mellett gyönyörű, minden korosztály számára való játékokkal teli udvar és csoportszobák fogadták. Családi kedvenc lett Alfi kutya. Rengeteg mondókával gazdagodtunk, és játékosan, vidáman készítették fel a következő lépésre, immár büszkén és lelkesen várja, hogy óvodába menjen. Nagyon szépen köszönjük, hogy mindig szeretettel és gondoskodással bántatok, bátorították, vigyáztatok kisfiunkra.

Gábor családja

Ahogy 8 évvel ezelőtt, első gyermekemmel beléptem a Babaegyetem kapuin, úgy éreztem,bárcsak én is újra gyerek lehetnék. Ez azóta mit sem változott. Meseszép környezet, családias légkör, tündéri gondozónők, akikre mindig nyugodt szívvel bíztam gyermekeimet. A kislányom minden reggel csillogó szemekkel rohan be a csoportszobába és délután ugyanezek a csillogó szemek várnak,mikor érte megyek. Számomra ennél nagyobb visszajelzés nem is kell, hogy a legjobb gondozást kapja!

Benett és Ajna édesanyja

Ikerfiaink 11 hónaposan érkeztek és 3,5 évesen léptek ki végleg a Babaegyetem kapuján. A legjobb döntés volt, hogy ide járhattak a fiúk. Ez volt az a bölcsőde, ami az első pillanatban is bizalmat sugárzott, úgy érezheti az ember, hogy megérkezett. A gyerekek testi és lelki igényeit is tökéletesen tudták ápolni. Ugyan mi szigorúbb nevelési elvekkel érkeztünk, de a Babaegyetemen gond nélkül tudták tovább vinni a már megszokott rendszert, szerintem bármihez képesek igazodni. A fiúk mindig boldogok és elégedettek voltak, vidáman érkeztek és távoztak a bölcsiből. Rengeteget tanultak, fejlődtek, rengeteg szeretetet, iránymutatást kaptak és nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztük és gondozóik között. A szívünk egy darabja itt marad a bölcsiben, sosem felejtjük ezeket az éveket. A legjobb hely a kezdethez az apróságok számára.

Ervin-Zalán családja

Szívből ajánljuk a Babaegyetemet mindenkinek. Családias hangulatú, gyerek központú,

szuperül főznek, és mindenki szeretettel bánik a gyerekekkel!!! Mindhárom gyerekem

nagyon szeretett ide járni

Zéti, Zselyke, Léna anyukája

Mia másfél évet járt a Babaegyetemre. Anyai buzgóságom által, több heti keresgélés után ezt a bölcsődét választottam. Ma sem tenném másképp, holott a város másik végén lakunk.Biztosan tudom, hogy a kistesóval is meg fogjuk tenni ezt az utat. Lehet-e egy szülő munka közben nyugodtabb, mint hogy tudja, jó kezekben van a gyermeke? Nem csak biztonságos kezekben, hanem foglalkoztató, szórakoztató kezekben. A legjobb emlékgyökereket adta a lányomnak. Egyik szemem sír, a másik nevet…óvodások leszünk.

Enikő Mia édesanyja

A legjobb döntés volt, hogy iker gyermekeimet a babaegyetem gondozására bíztam! Egy évet töltöttünk veletek és minden napját élveztük. A gyerekek az odaadó szeretetet, játékokat,programokat, énekléseket, ölelést, mi, szülők pedig az élménybeszámolókat, a rengeteg fényképet, azt, hogy úgy vigyáztatok rájuk, mint a saját gyerekeitekre! Köszönöm, hogy mindig, a nap bármely szakában kereshettelek titeket, ha kérdésem akadt! Úgy nyíltak ki az ikrek a világra, amiért örökké hálás leszek nektek!

Peti és Rózi

Szívből szóló ajànlàs

Kisfiunk, Danika màsfél éves volt, amikor eljött a bölcsi ideje. A "véletlenek" sorozatànak eredményeként talàltunk rà a Babaegyetemre. Màr a honlapot elolvasva is a legmeggyőzőbb csalàdi bölcsinek tűnt Szegeden, de az első talàlkozàs Katàval màr az első percekben visszaigazolta, hogy jó helyen jàrunk. A személyisége, elvei garanciàt nyújtottak szàmunkra, hogy ilyen szellemiségű lesz az intézmény. A bölcsi, felszereltsége, elrendezése és óriàsi jàtékparkja is szimpatikus volt, teljes nyugalmat àrasztott a légköre. Kisfiunk is gyorsan feltalàlta magàt a bemutatkozàsunkkor. Màr akkor eldőlt, hogy Katàékra bízzuk féltett kicsi Kincsünket. A két év alatt pedig nap mint nap bebizonyosodott, hogy a lehető legjobb vàlasztàs volt! Örökre hàlàsak maradunk a sorsnak, hogy lehetővé tette, hogy Babaegyetemista legyen Danika.

És hogy mi mindent kapott, kaptunk ebben az ízig-vérig csalàdi bölcsödében? Felsorolni is lehetetlen: Végtelen szeretetet, odafigyelést, törődést, babusgatàst, meleg öleléseket, amely a legfontosabb egy piciny baba/gyermek szàmàra!  Ezt mi sem tükrözte jobban, hogy az első nap tapasztalata utàn, Danika àtkerült a pici csoportból a középsőbe, miutàn làttàk, hogy az azt a csoportot vezető gondozónénit, Mónit vàlasztotta ki magànak "pót-anyukaként", és az életkoràhoz, termetéhez képest a nagyobbaknak szànt jàtékok érdekelték jobban. Így az első hónapokban olyan biztonsàgérzet alakult ki gyermekünkben, amely megalapozta a későbbi időszakot. És amikor egy év utàn màsik csoportba került Danika, teljesen zökkenőmentesen vette ezt a vàltozàst, és az új gondozónéniket, Lauràt és Bözsét is megszerette gyorsan. Persze Móni végig "kedvenc Móni" maradt szàmàra és bàrmikor àtszaladhatott hozzà jàtszani, vagy csak egy-két jóleső ölelésért  Egyébként is a nap folyamàn sokat volt együtt a hàrom csoport, és alapvetően minden gondozónéni egyformàn figyelt minden kisgyermekre. Külön figyelmet fordítottak a gondozónénik arra, hogy kövessék az itthoni mindennapjaink fő eseményeit is, így példàul "kikérdezték" Danikàt, hogy milyen volt életében először fodràsz néninél lenni, mi pedig otthon videófelvételről nézhettük vissza, ahogy a kétévesünk elmagyaràzta akkor még babanyelven, hogy mi is történt vele. Minden bölcsiben történt fontos pillanatot megörökítettek nekünk fotón, videón és folyamatosan vezetett baba

naplóban, így nem maradtunk le semmiről. A rengeteg kreatív, kézműves program és foglalkozàs mellett önfeledt jàtékot, varàzslatos meséket, énekeket, tàncokat, mozgàsfejlesztő tornàt biztosítottak és tanítottak a gyermekeknek, akik megismerkedtek a hangszerekkel, a körülöttünk élő növényekkel-àllatokkal, természettel, és mindezt jàtékos, és csalàdias, szeretetteljes környezetben. Volt szőlőpréselés a kis kezekkel, tökfaragàs a szülőkkel együtt, jött a télapó és együtt díszítették a gyerekek a karàcsonyfàt, ami alà hozta a Jézuska nekik a szebbnél szebb ajàndékokat. És ami nem elhanyagolható, hogy mi, mint kezdő szülők is rengeteg tàmogatàst, tanàcsot, jó szót kaptunk. Ha valami elakadàsunk volt, amely kihatàssal lehetett gyermekünk életére, Katàhoz bàrmikor bizalommal fordulhattunk. Sok értékes percet, óràt szànt rànk, amiért nagy-nagy köszönettel tartozunk neki. Rengeteget fejlődött, tanult a kisfiunk ebben a két évben, amely tudàst, érzést, biztos alapokat végigvisz egész életében. Miutàn Danika elkezdett beszélni, minden nap elsorolta otthon, hogy "én mindenkit szeretek: anyàt, apàt, mamàt, Lauràt, Bözsét, Mónit, Lilit, Vivit, Katit és Katàt! "

Így lettünk mi a bölcsivel egy nagy csalàd Ezért is mérhetetlenül nehéz az elvàlàs, nem csak Danikànak, hanem nekünk szülőknek is. De még ebben is tàmogatnak bennünket Katàék, az utolsó hónapokban szépen felkészítették a gyermekünket az óvodai élet kezdetére, sokat beszélgettek velünk szülőkkel is, és amikor csak szeretnénk, bàrmikor visszatérhetünk a mi nagy csalàdunkhoz! 


A Babaegyetem egy olyan csalàdi bölcsöde, amelynél jobbat, szebbet elképzelni sem lehet!


Egy életre szóló csodàs utazàs! Köszönjük ezt az élményt!

Danika anyukája és apukája

bottom of page