top of page

Rólunk mondták

Drága Kata és Kedves Dadus nénik!

Köszönjük  az elmúlt két év odaadó gondoskodását, a sok törődést, szeretet amit  gyermekünk tőletek kapott, nagyon szerettünk hozzátok járni!

Maja anyukája

Elégedettek vagyunk, hogy 3 éve a Baba Egyetem mellet döntöttünk. Minden esetben számíthattunk a magas szakértelemmel rendelkező nevelőkre. Benett 3 évet töltött nálatok, mely idő alatt rengeteg énekkel és mondókával lettünk gazdagabbak. Sokat jelent nekünk, hogy annak ellenére, hogy kisfiúnk hat hónaposan kezdte a bölcsit, nem maradtunk le az első lépésekről és szavakról sem. Ezúton is  köszönöm, hogy megörökítették, és továbbítottátok ezeket az eseményeket. Mindig rendkívüli odaadással figyeltetek arra, hogy gyermekünk érdeklődése és kíváncsisága fennmaradjon, és a válaszait is megkapja. Sok kis barátot szerzett. Reggeli induláskor már versenyt futunk, hogy mi kezdhessük meg a bölcsis hétköznapokat. A végére csak egy kérdés Benettől: „Nem lehet nálatok oviba járni?”

Benett szülei

Közel 2 évig volt ,,babaegyetemista" a kislányunk. Hálás szívvel gondolunk erre az időszakra. Az első szocializációs lépés biztos, hogy nagyon jó helyen zajlott itt, ugyanis biztonságban érezte magát végig és nagyon optimista az ovit illetően (még nem kezdte el). Sokszor voltunk kétségben, mint minden első gyermekes szülőpár, de Katát mindig elértük és nem volt olyan alkalom, hogy ne tudott volna érvekkel megnyugtatni, amik később a gyakorlatban be is bizonyosodtak. Sokszor lendített át bennünket nehéz helyzeteken. Egyszer adódott félreértésből nézeteltérésünk, de ezt szinte azonnal megtudtuk beszélni. Szerintem ezt is nagyon fontos megemlíteni, hiszen nem az a lényeg, hogy minden tökéletes, hanem ha adódik probléma azt hogyan orvosoljuk. Minden dadustól tanulnak valami fontosat a gyerkőcök. A kislányom a ballagás másnapján megkérdezte, hogy mikor ballag már vissza...ez sokat elmond. Köszönjük, hogy ezt viszi tovább a lelkében! Biztosan sok minden el fog felejteni ebből a kalandból, de a lényeg beépült a személyiségébe...Mielőtt újra sírva fakadnék, bátran ajánlom a helyet!

Borcsi szülei

A legjobb döntésünk volt, hogy az iker gyermekeinket a Babaegyetem gondjaira bíztuk 2019 júliusától. Beszoktatási rendszerük kiváló. Mindig nyugodt szívvel léptem ki a kapun tudván, hogy jó helyen vannak, fantasztikus és biztonságos környezet van biztosítva nekik, szeretettel és gondoskodással fordulnak feléjük, játszva tanulnak nap mint nap. A Babaegyetem minden dolgozója kiváló szakember, segítőkész, empatikus a hozzáállásuk mind a gyermekek mind a szülők felé. Gyermekeink maximálisan felkészültek az óvodára nagyban nekik köszönhetően. Köszönjük Babaegyetem!

Nanett és Noel szülei

Babaegyetem Már mikor először mentünk megnézni a bölcsit, egyből tudtuk, hogy ez lesz az igazi. Nagyon kedves, kreatív gondozónők vigyáztak a kisfiunkra. Sok mondókat, éneket tanultak, meséltek a gyerekeknek, rengeteget kézműveskedtek velük. Szuperek a jatékok, sok mesekönyv van, de ami talán a legfontosabb, hogy igazan családias hangulat jellemzi a bölcsit. Mi nagyon szerettünk ide járni.

Huba Szülei

A legjobb döntésünk volt, hogy az iker gyermekeinket a Babaegyetem gondjaira bíztuk 2019 júliusától. Beszoktatási rendszerük kiváló. Mindig nyugodt szívvel léptem ki a kapun tudván, hogy jó helyen vannnak, fantasztikus és biztonságos környezet van biztosítva nekik, szeretettel és gondoskodással fordulnak feléjük, játszva tanulnak nap mint nap. A Babaegyetem minden dolgozója kiváló szakember, segítőkész, empatikus a hozzáállásuk mind a gyermekek mind a szülők felé. Gyermekeink maximálisan felkészültek az óvodára nagyban nekik köszönhetően.

Köszönjük Babaegyetem!

Nani és Noli családja

Elég vegyes érzésekkel indultunk neki a Bölcsinek. Az, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet nem mondhatnám, hogy fedi a valóságot. Biztos vagyok benne, hogy ti is láttátok, én nehezebben szakadok el a gyerekemtől, mint fordítva... Nem voltam biztos benne, hogy bölcsibe akarom vinni a gyerekemet. Mégis a féltésemen és persze az önzésemen túl láttam, hogy ez viszont neki már kevés. De mindentől függetlenül szívem mélyén az első perctől kezdve éreztem, hogy a lehető legjobb helyen hagyom Rolit. Olyan szeretettel és figyelemmel fordult mindenki a gyerekem felé és felém is, ami nagyon megnyugtató volt. Példaértékű volt a gyerekek nevelése/oktatása végig. Az ünnepek varázslatosak voltak, mindig nagy gonddal, lelkesedéssel készültetek egy-egy alkalomra és ez a gyerekekre is átragadt. Minden gyerekből igyekeztetek kihozni a maximumot és még olyan dolgokat is, mint a hosszú séták örömmel csináltak veletek a gyerekek. Nekem hatalmas öröm volt, hogy nap mint nap a csoportba feltöltött képek által betekintést kaptunk a mindennapjaitokba. És a sok-sok családi délutánt is mindig nagyon élveztük. Fantasztikus csapat vagytok ti így együtt és azt gondolom kiemelkedő, amit a gyerekekért és a gyerekekkel tesztek. Ma is a Babaegyetemet választanám. Köszönöm, hogy lehetőségünk volt nálatok tölteni ezt az 1 évet

Roli és családja

A lehető legjobb döntés volt, hogy a Babaegyetemet választottuk. A beszoktatás mindkettőnk számára támogató segítség mellett zajlott, ezt követően kisfiam mindig örömmel ment a bölcsibe, ahol a gondoskodó bölcsis nénik ölelése mellett gyönyörű, minden korosztály számára való játékokkal teli udvar és csoportszobák fogadták. Családi kedvenc lett Alfi kutya. Rengeteg mondókával gazdagodtunk, és játékosan, vidáman készítették fel a következő lépésre, immár büszkén és lelkesen várja, hogy óvodába menjen. Nagyon szépen köszönjük, hogy mindig szeretettel és gondoskodással bántatok, bátorították, vigyáztatok kisfiunkra.

Gábor családja

Ahogy 8 évvel ezelőtt, első gyermekemmel beléptem a Babaegyetem kapuin, úgy éreztem,bárcsak én is újra gyerek lehetnék. Ez azóta mit sem változott. Meseszép környezet, családias légkör, tündéri gondozónők, akikre mindig nyugodt szívvel bíztam gyermekeimet. A kislányom minden reggel csillogó szemekkel rohan be a csoportszobába és délután ugyanezek a csillogó szemek várnak,mikor érte megyek. Számomra ennél nagyobb visszajelzés nem is kell, hogy a legjobb gondozást kapja!

Benett és Ajna édesanyja

Ikerfiaink 11 hónaposan érkeztek és 3,5 évesen léptek ki végleg a Babaegyetem kapuján. A legjobb döntés volt, hogy ide járhattak a fiúk. Ez volt az a bölcsőde, ami az első pillanatban is bizalmat sugárzott, úgy érezheti az ember, hogy megérkezett. A gyerekek testi és lelki igényeit is tökéletesen tudták ápolni. Ugyan mi szigorúbb nevelési elvekkel érkeztünk, de a Babaegyetemen gond nélkül tudták tovább vinni a már megszokott rendszert, szerintem bármihez képesek igazodni. A fiúk mindig boldogok és elégedettek voltak, vidáman érkeztek és távoztak a bölcsiből. Rengeteget tanultak, fejlődtek, rengeteg szeretetet, iránymutatást kaptak és nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztük és gondozóik között. A szívünk egy darabja itt marad a bölcsiben, sosem felejtjük ezeket az éveket. A legjobb hely a kezdethez az apróságok számára.

Ervin-Zalán családja

Szívből ajánljuk a Babaegyetemet mindenkinek. Családias hangulatú, gyerek központú, szuperül főznek, és mindenki szeretettel bánik a gyerekekkel!!! Mindhárom gyerekem nagyon szeretett ide járni

Zéti, Zselyke, Léna anyukája

Mia másfél évet járt a Babaegyetemre. Anyai buzgóságom által, több heti keresgélés után ezt a bölcsődét választottam. Ma sem tenném másképp, holott a város másik végén lakunk.Biztosan tudom, hogy a kistesóval is meg fogjuk tenni ezt az utat. Lehet-e egy szülő munka közben nyugodtabb, mint hogy tudja, jó kezekben van a gyermeke? Nem csak biztonságos kezekben, hanem foglalkoztató, szórakoztató kezekben. A legjobb emlékgyökereket adta a lányomnak. Egyik szemem sír, a másik nevet…óvodások leszünk.

Enikő Mia édesanyja

bottom of page