top of page

Rólunk mondták

Elégedettek vagyunk, hogy 3 éve a Baba Egyetem mellett döntöttünk. Minden esetben számíthattunk a magas szakértelemmel rendelkező nevelőkre. Benett 3 évet töltött nálatok, mely idő alatt rengeteg énekkel és mondókával lettünk gazdagabbak. Sokat jelent nekünk, hogy annak ellenére, hogy kisfiúnk hat hónaposan kezdte a bölcsit, nem maradtunk le az első lépésekről és szavakról sem. Ezúton is köszönöm, hogy megörökítették, és továbbítottátok ezeket az eseményeket. Mindig rendkívüli odaadással figyeltetek arra, hogy gyermekünk érdeklődése és kíváncsisága fennmaradjon, és a válaszait is megkapja. Sok kis barátot szerzett. Reggeli induláskor már versenyt futunk, hogy mi kezdhessük meg a bölcsis hétköznapokat. A végére csak egy kérdés Benettől: „Nem lehet nálatok oviba járni?

Benett szülei

A legjobb döntésünk volt, hogy az iker gyermekeinket a Babaegyetem gondjaira bíztuk 2019 júliusától. Beszoktatási rendszerük kiváló. Mindig nyugodt szívvel léptem ki a kapun tudván, hogy jó helyen vannak, fantasztikus és biztonságos környezet van biztosítva nekik, szeretettel és gondoskodással fordulnak feléjük, játszva tanulnak nap mint nap. A Babaegyetem minden dolgozója kiváló szakember, segítőkész, empatikus a hozzáállásuk mind a gyermekek mind a szülők felé. Gyermekeink maximálisan felkészültek az óvodára nagyban nekik köszönhetően. Köszönjük Babaegyetem!

Nanett és Noel szülei

Közel 2 évig volt ,,babaegyetemista" a kislányunk. Hálás szívvel gondolunk erre az időszakra. Az első szocializációs lépés biztos, hogy nagyon jó helyen zajlott itt, ugyanis biztonságban érezte magát végig és nagyon optimista az ovit illetően (még nem kezdte el). Sokszor voltunk kétségben, mint minden első gyermekes szülőpár, de Katát mindig elértük és nem volt olyan alkalom, hogy ne tudott volna érvekkel megnyugtatni, amik később a gyakorlatban be is bizonyosodtak. Sokszor lendített át bennünket nehéz helyzeteken. Egyszer adódott félreértésből nézeteltérésünk, de ezt szinte azonnal megtudtuk beszélni. Szerintem ezt is nagyon fontos megemlíteni, hiszen nem az a lényeg, hogy minden tökéletes, hanem ha adódik probléma azt hogyan orvosoljuk. Minden dadustól tanulnak valami fontosat a gyerkőcök. A kislányom a ballagás másnapján megkérdezte, hogy mikor ballag már vissza...ez sokat elmond. Köszönjük, hogy ezt viszi tovább a lelkében! Biztosan sok minden el fog felejteni ebből a kalandból, de a lényeg beépült a személyiségébe...Mielőtt újra sírva fakadnék, bátran ajánlom a helyet!

Borcsi szülei

Már mikor először mentünk megnézni a bölcsit, egyből tudtuk, hogy ez lesz az igazi. Nagyon kedves, kreatív gondozónők vigyáztak a kisfiunkra. Sok mondókat, éneket tanultak, meséltek a gyerekeknek, rengeteget kézműveskedtek velük. Szuperek a játékok, sok mesekönyv van, de ami talán a legfontosabb, hogy igazán családias hangulat jellemzi a bölcsit. Mi nagyon szerettünk ide járni.

Huba szülei

Drága Kata!

Köszönjük, köszönjük és századszor is köszönjük. Köszönjük a helyet, a játékokat, a programokat, a gondoskodást, a nagyszerű ételeket és a maximális odafigyelést.

Te nem csak a gyerekek lelkére gondoltál, hanem a szülőkére is. Mindent tökéletesen csinálsz, nagyszerű ember vagy, ebben a szellemben folytasd a munkát. A legtökéletesebb választás volt a Baba Egyetem.

Boti szülei

Drága Kata, Móni, Petra, Edit, Bözse és Zsolti:)!

Jobban nem is dönthettem volna mikor a Babaegyetemet választottam az akkor 26 hónapos kisfiam számára. Egy pénteki nap látogattam el a bölcsődébe, az első benyomásom nagyon pozitív volt, családias, barátságos légkör vett körül, hatalmas terek, rend és tisztaság, nem volt kétség, hogy hozzátok fogunk járni.

Martin 2016. márciusában kezdte meg nálatok a bölcsődés időszakát egészen 2017. augusztusáig járt hozzátok napi 8 órás időtartamban!

Minden nap örömmel ment hozzátok és én is így vittem, mert tudtam, hogy nálatok jó helyen van, óvjátok, vigyáztok rá és szeretitek őt!

Nagyon jó volt a nagy tér mind a csoport szobákban, tornaszobában, udvaron, így a gyerkőcök jól elfértek, olyan mintha egy játszóházba lennének, jól felszerelt, igényes játékokkal! Sószoba is rendelkezésre állt ahol aludni is és sóhomokozni is lehetett, ami a gyerekek egészségére jótékony hatással van.

Amit Martin nagyon szeretett még hétfőn, és csütörtökön jött Tündi a fejlesztő pedagógus akivel nagyokat tornáztak!

Köszönjük az elmúlt időszakot az egész csapatnak amit nálatok tölthettünk szeretetben, gondosságban, odafigyelésben, nektek köszönhetően az én illetve gyermekem napjai is kiegyensúlyozottak voltak, mert tudtam, hogy jó helyen van nálatok:)

Nagyon szerettünk hozzátok járni!!!

Nyilasiné Horváth Ildikó

Martin édesanyja

Ez az én véleményem a Baba Egyetemről: A bölcsőde választás óriási dilemma minden szülő számára, hiszen ez az első olyan intézmény, ahol imádott, féltett gyermekeink nélkülünk töltik a napjaikat. Ez félelmetes és éppen ezért olyan stresszes feladat a megfelelő hely kiválasztása.

Itt szeretik és ami fontos, tisztelik a gyerekeket, ami a legerősebb alapját adja egy szülő nyugodt mindennapjainak. Mindenki lelkiismeretesen, a legnagyobb odaadással fordul a kicsik felé, a hely, a játékok, a gondozók együtt olyan nagyszerű közösséget teremtenek, amelyben mindig biztonságban tudhatom a gyermekem. Nincs olyan kérdés, amelyre ne kapnék megfelelő választ és nincs olyan helyzet, amit ne tudnék megbeszélni a vezetőséggel.

Az ételintolerancia és egyéb, kiemelt figyelmet igénylő állapotoktól sem riadnak vissza és a legnagyobb profizmussal segítenek. A saját bőrömön tapasztaltam: nem érte semmilyen hátrány a kisfiam, ugyanúgy a közösség azonos tagjának érezhette magát, mint azok a gyerekek, akik mindenből válogatás nélkül ehettek. Előre rettegek az óvodaválasztástól, mert nem hinném, hogy még egy ilyen nagyszerű helyet találunk magunkat.

Nasz Zsófia

Botond édesanyja

Kislányom 14 hónaposan kezdett a Babaegyetemre járni. Heti kétszer, délelőttönként. Számomra az elengedést sokkal könnyebbé tette, hogy tudtam milyen jó helyen, családias, barátságos környezetben tölti az idejét. Nagyon szeretett ide járni, engem pedig boldogsággal és nyugalommal töltött el, hogy reggelente vidáman érkeztünk. Rendkívül sokat fejlődött az itt töltött idő alatt, amire a közösség, gyermekgondozók felkészültsége, munkája és a környezet nagy hatással volt. Nagyon szerettünk a Babaegyetemre járni. Második kislányom most 5 hetes, ha lehetőségünk lesz rá, őt is biztosan elvisszük az „egyetemre”.

Alrutz-Nacsa Judit

Flóra édesanyja

A szegedi Babaegyetemet, Apáti Katát, munkatársait és munkájukat - hivatásukat 2015 év elején ismertük meg s döntöttünk úgy, hogy az akkor másfél éves kislányunk heti néhány órás felügyeletét rájuk bízzuk. 
Szimpátiánkat az vívta ki, hogy családias légkört érzékeltünk, szeretetteljes fogadtatással már az első alkalommal. Erősítette ezt a napközi fizikai elrendezése, szobái tágas terei, a hatalmas tornaszoba - melyben télen is motorozhatnak, trambulinozhatnak a kis manók - sok kreatív, fejlesztő játék megléte, a ház falain belül rendelkezésre álló sószoba, s a saját konyha otthonos, változatos ízeivel, s nem utolsó sorban a gondozók kedvessége.


Fannika a beszoktatás után heti 2-3 alkalommal fél napokat, majd pár hónap után minden nap fél napokat, végül teljes munkaidős átállásomkor ő is teljes napokat töltött a babaegyetemen. Örömmel és jókedvűen indultunk minden nap, kiegyensúlyozott volt ebben az időszakban is, szerette a pajtásait és a gondozó néniket is. Külön örültünk, hogy nagyon sok dalocskát, rövidke mondókát is megtanultak már ilyen picin is.
A babaegyetem vezetőjének és munkatársainak hozzáértése, filozófiája illetve kislányunk 3 éves korára elért óvodai érettsége igazolta hogy jól döntöttünk a választásban.

Szűcs Éva

Fanni édesanyja

Drága Kata és Kedves Dadus nénik!


Köszönjük az elmúlt két év odaadó gondoskodását, a sok törődést, szeretet amit gyermekünk tőletek kapott, nagyon szerettünk hozzátok járni!​

Gera-Keresztes Bernadett

Maja édesanyja​

Nagyon örülök, hogy a Baba egyetemet választottuk. Reggelente örömmel indultunk, délután gondozottan, tiszta pelusban hozzuk haza gyermekünket. Óvodapedagógusként tudom, hogy mennyire fontos, hogy a gyermek biztonságban érezze magát, mert akkor tud feloldódni, kiteljesedni. Ehhez nagyban hozzájárul a pedagógus személyisége. Úgy érzem itt megkapjuk ezt. Megnyugtató, hogy kisfiamat lelkiismeretes, rugalmas és segítőkész szakemberek veszik örül.

Dobrotka Beáta

Áron édesanyja

Please reload

bottom of page