top of page

Dolgozóink

Apáti Kata vagyok, három gyermek édesanyja, és a Baba Egyetem Egyesület Megalapítója. Pedagógus, Gyermek és ifjúságvédő, kisgyermekgondozó nevelő, Családi Bölcsőde vezető.

Apáti Kata

Baba Egyetem Alapítója

Bolba Ferencné vagyok három gyermek boldog édesanyja. Világ életemben gyerekek vettek körül, velük foglalkoztam. Hol a sajátjaimat neveltem, hol másokéra vigyáztam. Jelenleg a Baba Egyetem Mini bölcsődei csapatának vagyok tagja. Több, mint 40 éve, hogy ezt a szakmát választottam hivatásul. Célom, hogy megtanítsam nekik az alapokat szeretettel övezve, hogy könnyebben boldoguljanak a későbbi életben. A hosszú éveim során gyűjtött tapasztalataimat szeretném maximálisan átadni a gyermekeknek és a fiatal pályakezdő kolléganőimnek, még vagy 40 évig.

Bolba Ferencné Erzsébet

Kisgyermekgondozó

​Huszák-Moldvai Tünde vagyok, gyógypedagógus. Az idők során igyekeztem minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni és betekintést nyerni egészen korai életkortól az óvodás korosztályon át az általános iskolás gyermekek fejlődésébe. Nagyon fontosnak tartom, hogy már kis gyermekkorban elősegítsük a gyermekeket képességeik kibontakoztatásában, játékosan, felszabadult légkörben, zenével - mondókákkal, és megfelelő mozgás fejlesztő gyakorlatokkal.

Huszák-Moldvai Tünde

Gyógypedagógus

Vargáné Dóczi Márta vagyok, két gyermek boldog édesanyja. 24 éves lányom cukrászként dolgozik, 12 éves fiam pedig még az általános iskola padjait koptatja. Családi bölcsőde vezetőként végeztem. Mindig is szerettem a gyerekeket, főleg a bölcsődés korosztály áll a szívemhez legközelebb. Személyiségük kibontakozását örömmel figyelem, és hatalmas boldogsággal tölt el, hogy hozzá járulhatok fejlődésükhöz. Nagyon szeretek kreatív dolgokat készíteni, és a gyermekekkel is megszerettetni. 

Vargáné Dóczi Márta

Kisgyermekgondozó

​Csüllög Vivien vagyok, 9 éve Békés megyéből érkeztem Szegedre. Gyerekszeretetemet Édesanyámtól örököltem, aki ő maga is pedagógus. Elvégeztem a Kisgyermekgondozó-nevelő képzést és jelenleg óvodapedagógusnak tanulok, hogy bővítsem a tudásom. Szeretem a zenét, így sokat zongorázok és furulyázok a gyerekeknek. Nagyon élvezem a velük eltöltött napokat, úgy érzem megtaláltam a hivatásom.

Csüllög Vivien

Kisgyermekgondozó

Please reload

"A Baba Egyetem vezetőjének és munkatársainak hozzáértése, filozófiája illetve kislányunk 3 éves korára elért óvodai érettsége igazolta hogy jól döntöttünk a választásban."

bottom of page